Rendszerüzenet

Kedvezményezett neve: Sansz Közhasznú Egyesület

A projekt címe: A digitális jólét megteremtésének elősegítése a

Sansz Közhasznú Egyesület támogatásával

Projektazonosító: GINOP-3.3.3-17-2017-00069

A szerződött támogatás összege: 29 648 709 Ft

A támogatás mértéke: 90%

A projekt tervezett befejezésének dátuma: 2018.10.04.

A projekt tartalmának bemutatása:

Projekt leírás:

A program célja a hátrányos helyzetű lakosok digitális készségeinek fejlesztése előadások, oktatás megvalósításán keresztül.

A közvetett célcsoport tagjai a vidéki térségben található 12 db, különböző gazdasági-, társadalmi adottságokkal rendelkező település lakossága. A hátrányos helyzetű lakosokon belül elsődleges célcsoport a 45 év felettiek, valamint az álláskeresők csoportja.

Települések: Hajdúszoboszló, Nagyhegyes, Hajdúszovát, Nádudvar, Püspökladány, Egyek, Tiszacsege, Kunmadaras, Karcag, Túrkeve, Ebes, Földes.

_________________________________________________________________

Sajtóközlemény

Hajdúszoboszlói Fazekasházért alapítvány által elnyert vissza nem térítendő európai uniós támogatásról

A Hajdúszoboszlói Fazekasházért Alapítvány „Digitális jólét elősegítése” című pályázat keretében 19,9 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el, a Széchenyi 2020 program keretében.

A GINOP-3.3.3-17-2019-00151 azonosító számú projekt keretében a Hajdúszoboszlói Fazekasházért Alapítvány 6 különböző helyszínen olyan elméleti- és gyakorlati oktatással egybekötött rendezvényt valósított meg, ahol a résztvevők megismerkedhettek az internethasználat alapjaival.

A rendezvények célcsoport tagjai a vidéki térségben található, különböző gazdasági-, társadalmi adottságokkal rendelkező település lakossága. Elsődleges célcsoport a 45 év felettiek, valamint az álláskeresők csoportja. A rendezvények az alábbi településeken valósultak meg: Sárrétudvari, Báránd, Nagyrábé, Hajdúszoboszló, Bihartorda, Hortobágy.

A programok valamennyi helyszínen nagy népszerűségnek örvendtek a helyiek körében, így sikerrel zárult a projekt.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A projektről bővebb információt a http://fazekashazertalapitvany.hu/ oldalon olvashatnak.